Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Consumenten (even) niet welkom in De Woonindustrie

Beurscentrum De Woonindustrie verscherpt de maatregelen om mogelijke besmetting van het coronavirus tegen te gaan. Daarom worden voorlopig alleen vakbezoekers toegelaten en consumenten geweerd.
 


De Woonindustrie stelt: 'Uit solidariteit met de retailer zullen wij, zolang als de winkels hun deuren moeten sluiten, enkel voor de vakbezoekers op afspraak geopend zijn. Consumenten kunnen, vooralsnog, tot en met 19 januari de Woonindustrie niet bezoeken.'
Vakbezoekers kunnen wel terecht in Nieuwegein, maar uitsluitend op afspraak met een exposant. De Woonindustrie wijst er wel op dat wegens de beperkende maatregelen vanwege corona niet elke exposant aanwezig zal zijn in de showroom. Bij afwezigheid van de exposant is het 'wellicht' wel mogelijk de showroom te bezoeken, maar de exposant dient hiervoor toestemming te geven aan de bezoeker en De Woonindustrie.

Spelregels en maatregelen
Los van deze tijdelijke maatregelen wijst De Woonindustrie op de algemene maatregelen om besmetting van het coronavirus tegen te gaan. Vantevoren aanmelden is verplicht en met een ontvangen QR toegangscode wordt een digitale gezondheidscheck uitgevoerd. Elke bezoeker wordt bij de entree en bij vertrek gescand/geregistreerd zodat duidelijk is wie er in het pand aanwezig is. Er is geen catering ter plaatse, vantevoren bestellen en laten bezorgen is wel mogelijk. Het dragen van een mondkapje is verplicht en een bezoek bestaat uit maximaal 1 persoon. Uiteraard geldt ook het in acht nemen van de anderhalve meter afstand.

Meer informatie: www.dewoonindustrie.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten