Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Cravatta Pelliano failliet

Modezaak Cravatta Pelliano is failliet verklaard. Mede-oprichter en aandeelhouder Bernd Damme was een prominente gast tijdens het INretail jaarevenement op 18 november.

Op 3 december werd het faillissement uitgesproken over Cravatta Pelliano dat als bedrijfsnaam niet meer bestond omdat op 22 november de naam was veranderd in Vallea Michi, zo bericht Quote. Cravatta Pelliano was een bedrijf dat als webwinkel begon met gehaakte stropdassen en daarna het assortiment uitbreidde met pochets, vlinderdassen, sjaals en colberts. Een van de oprichters was Bernd Damme, die op 18 november als belangrijke gast zijn verhaal mocht doen op het jaarlijkse ledenevent van INretail in Den Bosch.

Talentvol
Damme begon ooit als scholier met Eyewear, een webwinkel in zonnebrillen, en brak als ondernemer door met Cravatta Pelliano. In 2012 werden Damme en mede-oprichter Steijn Pelle door het ondernemersblad Sprout uitgeroepen tot ‘beste jonge ondernemers van het jaar’. Dit voorjaar stapte Van Damme op als bestuurder van het inmiddels gefailleerde bedrijf. Hij bleef wel aandeelhouder.

Baan bij bank
Als succesvolle ondernemer is 23-jarige Bernd Damme een graag gehoorde spreker en drie weken geleden was hij present tijdens het INretail evenement. Daar liet hij weten een paar dagen daarvoor een opmerkelijke stap te hebben gemaakt: hij ging in dienst treden bij een bank in Londen om activiteiten in Singapore op te zetten.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten