Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Cunera-directeur André Toonen koninklijk onderscheiden

Tijdens de jaarlijkse lintjesregen is André Toonen, directeur van vloerspecialist Cunera in Rhenen,, onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Toonen is in het dagelijks leven directeur van Cunera, leverancier van vloerbedekkingen die zijn gebaseerd op natuurlijke materialen. Daarnaast is hij ook al jarenlang maatschappelijk actief. Zo was hij van 2007 tot 2012 bij Modint, het ondernemersnetwerk voor mode, interieur, tapijt en textiel. Hij was in 2012 een van de grondleggers en voorzitter van de Bedrijvenkring Rhenen, een platform voor de bevordering van het ondernemerschap in de regio Rhenen, Elst en Achterberg. Ook vervulde hij lange van 1990 tot 2016 diverse functies bij voetbalvereniging SV Candia ’66.

150-jarig bestaan
Cunera is specialist in de levering van karpetten, tegels, traplopers en vaste vloerbedekking gemaakt van natuurlijke materialen. Al jaren is Toonen bezig met de ontwikkeling van volledig circulair tapijt dat waarschijnlijk dit jaar realiteit zal worden. Het bedrijf werd opgericht in 1870 en viert dit jaar het 150-jarig bestaan. Dat zou op 15 mei groots gevierd worden, maar is door de coronacrisis even in de ijskast gezet. Sinds 1995 mag het bedrijf zich hofleverancier noemen.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten