Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

'Das Haus' op beurs IMM krijgt nieuwe invulling

Das Haus, een ruimte die ieder jaar door een designer wordt ingericht op meubelbeurs IMM, wordt in 2021 gerealiseerd door verschillende designers. Daarbij ligt de nadruk op de invulling van een stedelijke ruimte.

In 2021 zal voor de tiende maal 'Das Haus' op meubelbeurs IMM worden gerealiseerd. Tot nu toe was het een gastdesigner die de vrije hand kreeg om naar eigen inzicht een huiselijke ruimte te ontwerpen die naar eigen inzicht kan worden ingericht. Voor de jubileumeditie in januari 2021 zijn dat meerdere designers en krijgen zij een specifieke opdracht.

Meerdere functies verenigen
Ruimtelijk zal er sprake zijn van een appartement-huis en inhoudelijk wordt meer gelet op de meerdere functies van een 'huis'. Het is niet alleen een plek om te leven, slapen en eten, maar ook een plek om te werken en te ontspannen. Daarbij wordt met name gekeken naar stedelijke ontwikkelingen waar mensen voor kortere of langere tijd wonen op een plek met relatief een beperkte ruimte.

Veranderingen in hospitality markt
'Das Apartment Haus, zoals het nieuwe concept is genoemd, staat niet op zich. Op de beurs wil de organisatie - via exposanten - voorbeelden laten zien die inspelen op de veranderingen in de hospitality markt, gericht op hotels, lounges, bars, clubs en restaurants.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten