Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Das Haus op IMM toont visie op wonen

Vast onderdeel op de meubelbeurs IMM is Das Haus, een door een designer ingericht 'huis' dat enerzijds een blik op (toekomstig) wonen biedt en anderzijds de persoonlijke reflectie is van de designer.

Het is voor de achtste keer dat 'Das Haus' aanwezig is op de beurs IMM die van 14 tot en met 20 januari 2019 in Keulen wordt gehouden. Das Haus is een fysiek 'huis' dat wordt ontworpen en ingericht door een ieder jaar andere designer die wordt uitgenodigd door de beursorganisatie. Dit jaar is dat een tweetal, het duo (en echtpaar) Kate en Joel Booy, van oorsprong afkomstig uit Australië, maar wonend in Rotterdam en opererend onder de naam Truly Truly.

Multifunctionele ruimtes
Zij hebben voor de komende editie een huis ontworpen waar de verschillende ruimtes in elkaar overlopen, volgens de makers een reflectie van de multifunctionaliteit die de diverse ruimtes (steeds vaker) hebben. Het huis wordt ingericht met zowel producten die zijn ontworpen door de Truly Truly als door andere designers. Gewoontegetrouw – en ook dit keer – zullen er een aantal totaal nieuwe producten worden gepresenteerd.

Visie op wonen
Das Haus is deels het resultaat van een studie naar de wijze waarop mensen (zullen gaan) wonen en anderzijds de reflectie van de persoonlijke ideeën van de ontwerpers. Het is geen 'huis van de toekomst', maar een visie op wonen. Wie zich een beeld wil vormen van hoe Das Haus eruit gaat zien, vindt op de de site van de IMM een uitgebreide toelichting.

Meer informatie: www.imm-cologne.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten