Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

'Das Haus' op IMM in teken van licht

'Das Haus' op meubelbeurs IMM wordt in 2018 ingericht door de Tjechische designer Lucie Koldova. Verlichting zal centraal staan in het door haar in te richten 'woonhuis'.

Ieder jaar nodigt de beursorganisatie van de IMM een designer uit om op 180 m2 een 'huis' in te richten, getiteld Das Haus. Zowel exterieur als interieur wordt volledig bepaald door de designer die hiermee zijn/haar persoonlijke statement afgeeft over hedendaags leven. Dit jaar is de honourable guest de Tjechische Lucie Koldova die vooral bekend is van haar ontwerpen voor verlichting. Licht zal dan ook het belangrijkste element zijn in haar bijdrage voor Das Haus.

Licht in de spotlights
De totale ruimte wordt verdeeld in verschillende segmenten waarbij het licht de bepalende rol is om stemmingen aan te geven, passend bij diverse ruimtes. Meubels en andere producten spelen een ondersteunende rol hierin.
De keuze voor Koldova is niet toevallig. In de komende editie van de beurs wil de organisatie extra aandacht geven aan verlichting als onderdeel van de totale interieurinrichting. In hal 2.2 zal dit zich concentreren. Hier is ook Das Haus te vinden.

Meer informatie: www.imm-cologne.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten