Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

De Slaapgroep sluit zich aan bij inkooporganisatie Garant

Ondernemers van de Slaapgroep sluiten zich aan bij retailorganisatie Garant Marketing & Services Nederland. De groep telt 17 leden en het streven is te komen tot 30 à 40 leden.De Slaapgroep Nederland bestaat uit zelfstandige ondernemers, veelal slaapspeciaalzaken, die gezamenlijk collectioneren, inkopen en de marketing doen. Door aansluiting (per 1 juni) bij inkooporganisatie Garant Marketing Services Nederland krijgen de leden betere (inkoop)condities, met name vanwege de grootte van Garant. Zo heeft de Garant Groep in Duitsland 160 slaapspecialisten als lid. De Garant Gruppe omvat zo’n 1700 detaillisten die meubelen, bedden en keukens verkopen.

Nieuwe leden
De stap om zich aan te sluiten bij Garant Marketing Services Nederland heeft direct geleid tot aanwas van nieuwe leden, zo zegt commercieel manager Cor van der Werf. De teller staat nu op 17 leden en hij denkt dat op termijn uitgroei zo’n 30 tot 40 mogelijk is. Uitbreiding wordt in eerste instantie gezocht bij slaapspeciaalzaken, maar ook aansluiting van ‘meubel’leden is mogelijk. De Slaapgroep presenteert zich met het eigen merk Preston.

Inbreng leden
Leden van Garant Marketing Services Nederland zijn zelfstandige detaillisten die zich bezig houden met de verkoop van meubelen en bedden. Het is een commanditaire vennootschap wat betekent dat leden ook een aandeel in de organisatie kunnen verwerven. ‘Winst komt dus hen ten goede’, aldus Van der Werf.

Andere merken
Naast de Slaapgroep voert Garant de merken Novastyl (een breed meubelprogramma) en Liva, een eigen merk zitmeubelen. Sinds begin dit jaar is daar Design Depot bijgekomen, een private label dat zich richt op design in brede zin, tot nu toe veelal woonaccessoires.
Garant Marketing Services Nederland is onderdeel van de in Duitsland gevestigde Garant Gruppe. Deze omvat zo’n 1700 detaillisten die meubelen, bedden en keukens verkopen.

Meer informatie: www.prestonslaapcomfort.nl en www.garant-nederland.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten