Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

De Woonindustrie blaast nieuw leven in slaapsegment

Beurscentrum De Woonindustrie is bezig met de opzet van een slaapsegment. Een tiental exposanten heeft toegezegd mee te doen met het nieuwe concept dat deels zichtbaar zal zijn tijdens de najaarsbeurs in september.

Ledikant Coloré van exposant Vroomshoop Meubelen.

De Woonindustrie in Nieuwegein wil uitbreiden met aanbieders van bedden en matrassen. Er wordt gewerkt aan een concept dat De Droomindustrie zal heten. Daarbij wordt een ‘ open structuur’ gecreëerd met diverse podia waarop exposanten hun producten zullen etaleren. Jaarlijks zal gekozen worden voor een bepaald thema. Een voorproefje daarvan zal zien zijn in het ‘Droomcafé’ op de komende beurs, 14 t/m 16 september aanstaande. Tijdens de beurs kunnen bezoekers daar terecht om even bij te praten onder het genot van een drankje.

Deelnemers
Voor het nieuw te vormen slaapsegment hebben zich tot nu toe een tiental deelnemers gemeld. Dat zijn Boxspring Design, Brouwers Bedding, Cox’s Slaapcomfort, HML Bedding, Vroomshoop en Wellington Bedden uit Nederland en Kreamat, Polypreen, Renabed en Veldeman Bedding uit Belgie.
Met het opzetten van het slaapsegment wil De Woonindustrie nieuw leven blazen in het slaapsegment dat de laatste jaren volledig was verdwenen uit het centrum in Nieuwegein.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten