Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

De Woonindustrie loopt zich warm

Volgende week begint in Nieuwegein de najaarsbeurs in De Woonindustrie. Om misverstanden te voorkomen wordt nadrukkelijk gecommuniceerd dat het om een vakbeurs gaat.

Precies over een week start in De Woonindustrie de najaarsbeurs. Voor het eerst sinds een kleine twee jaar zullen er weer een aantal fabrikanten van bedden en matrassen aanwezig zijn. Naar verwachting zullen Boxspring Design, Brouwers Bedding. Cox Slaapcomfort, HML Bedding, Kreamat, Polypreen, Renabed, Veldeman Bedding, Vroomshoop en Wellington Bedden aanwezig zijn. Het ligt in de bedoeling om dit segment verder uit te breiden onder de naam De Droomindustrie.

Cheques winnen
Nieuwe exposanten zijn onder meer BKS (= Brouwers Meubelen), Bloqq (verlichting, meubels en decoratie, Südbrock uit Duitsland en Recor uit België. Ook zijn er een aantal terugkomers zoals Lourens Fisher (nu LF Trade), Nouvion en Gealux. Bij elkaar zullen er zo’n 120 exposanten aanwezig zijn.
Om de kooplust bij bezoekers te stimuleren krijgen zij bij elke order tijdens de beurs een lot waarmee zij kans maken op een van de twintig cheques ter waarde van 500 euro, inwisselbaar bij exposanten. Op de eerste beursdag, maandag 14 september, is er een voor iedereen vrij toegankelijk diner vanaf 17.30 uur.

Verkorting beurs
De beurs begint op maandag 14 september en loopt tot en met woensdag 16 september. De start is dus niet, zoals gebruikelijk, op de zondag daarvoor. Nadrukkelijk wordt er op gewezen dat het een vákbeurs is en dat consumenten dus niet welkom zijn. Zij kunnen meteen het weekend daarop, 19 en 20 september, terecht in De Woonindustrie.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten