Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Decoratiebeurs in Evenementenhal Gorinchem

Van 10 t/m 12 januari wordt in Gorinchem een beurs gehouden voor woonaccessoires, stationary en allerlei cadeau-artikelen. Het is de samenvoeging van een drietal kleine beurzen.

De beurs is een fusie van de beurzen Trendz, @HomeEvent en Stationery, Office & Convenience Days. Het aanbod omvat woonaccessoires, stationary en kantoorbenodigdheden. Dat varieert van allerlei soorten woonaccessoires tot schrijfwaren, wenskaarten, cadeau artikelen, hobbyspullen, gadgets, souvenirs, bureauverlichting, hobbyboeken, relatiegeschenken, geurtjes, modeaccessoires en ook specifieke retailproducten als kassasystemen en producten voor winkelinrichting. Bij elkaar zijn er zo’n 160 exposanten.

Nieuwe beursnaam
Potentiele bezoekers zijn onder meer mensen die werkzaam zijn in interieur- en cadeauzaken, kantoorboekhandels en decoratiewinkels. De origine van het evenement zijn een drietal verschillende beurzen, maar daarvoor zal een nieuwe overkoepelende naam voor worden bedacht. Deze beurs zal dan ook in het najaar worden gehouden, niet alleen in Gorinchem, maar ook in Hardenberg.
Let op: de bezoektijden zijn wisselend. Op 10 januari van 10.00-18.00 uur, op 11 januari van 12.00-22.00 uur en op 12 januari van 10.00-17.00 uur.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten