Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Beurs Trendz verschuift naar februari vanwege lockdown

De komende editie van Trendz Voorjaar stond gepland voor januari, maar wordt vanwege de huidige lockdown verschoven naar 6 tot en met 8 februari.
 


'Het is helaas niet langer toegestaan om beurzen te organiseren tot en met 14 januari 2022. Hierdoor moeten we Trendz Voorjaar verplaatsen', aldus beursmanager Mascha de Bruin. De beurs in Gorinchem zou oorspronkelijk worden gehouden op 9, 10 en 11 januari 2022, maar verschuift nu een maand naar 6, 7 en 8 februari. De beurs nog verder opschuiven heeft volgens De Bruin weinig zin omdat de aandacht voor exposanten en bezoekers op het voorjaar ligt. 'Daarnaast hebben we rekening te houden met de drukte rondom Valentijnsdag en de voorjaarsvakanties.'

Meer zekerheid vanwege prikken-prikken-prikken
De beursmanager denkt dat de verplaatsing naar februari een behoorlijke zekerheid geeft om de beurs te kunnen laten doorgaan omdat de overheid er naar streeft dat medio januari alle 18-plussers de kans hebben gehad om zich te laten vaccineren. 'Dat biedt ons veel vertrouwen en perspectief om al onze exposanten en bezoekers op de nieuwe datum in februari te verwelkomen', aldus De Bruin.

Mer informatie: www.trendzvakbeurzen.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten