Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Decorette Mijdrecht eerste Decorette nieuwe-stijl

Decorette Mijdrecht is de eerste winkel van de formule die is ingericht volgens een nieuw concept. Centraal staan presentaties met sfeerbeleving, aan de wanden staan en hangen de producten.

De ombouw van de zaak in Mijdrecht is de eerste van de 48 Decorettes die is omgebouwd.  Centraal in de winkel staan presentaties in sfeerkamers, de producten zijn te vinden aan de wanden. Consumenten kunnen zo centraal kiezen voor de bij hen passende sfeer en krijgen advies met bijpassende stalen en accessoires. De vervolgstap kan worden gemaakt naar de wanden die zijn voorzien van productpresentaties met behang, zonwering, gordijnen, harde en zachte vloeren, woonaccessoires en kleinmeubelen. Bij de Decorette in Mijdrecht zijn vooral de laatste twee productgroepen uitgebreid.

Positieve reacties
Na de winkel in Mijdrecht zal langzamerhand in het hele land iedere Decorette worden ingericht volgens het nieuwe concept. De keuze voor Mijdrecht was min of meer toevallig omdat eigenaar Cor Zwarts in de franchiseraad van de keten zit en zich vrijwillig aanmeldde om als eerste aan de slag te gaan met een complete metamorfose van de winkel. De eerste resultaten noemt hij bijzonder positief. Hij krijgt lof over de toegankelijkheid van de winkel en er komt opvallend veel ‘onbekend publiek’ binnen. Decorette is een formule van retailorganisatie Euretco.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten