Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Decorette opent eigen webshop

Decorette opent een centrale webshop voor de bij de formule aangesloten ondernemers. De bezoeker kan online bestellen, maar moet voor de aflevering naar de fysieke winkel. Voorlopig gaat het om kant-en-klare producten, maatwerk komt waarschijnlijk dit najaar beschikbaar.

Op de nieuwe webshop kunnen bezoekers een deel van het beschikbare assortiment bestellen. Tot nu toe zijn behang, verlichting, tapijt en karpetten online beschikbaar, de andere producten (zonwering, raamdecoratie, gordijnen, diverse soorten vloerbedekking en verf) moeten nog komen. Het gaat om kant-en-klare producten, in augustus wil Decorette ook maatwerk gaan leveren. Het bestelde moet worden opgehaald in de winkel. Daar is bewust voor gekozen om zo het bezoek aan de winkel te vergroten, zo laat Decorette-formulemanager Angela van Dongen weten. ‘We realiseren ons dat de producten daardoor misschien minder makkelijk verkopen, maar wij willen graag meer bezoek in de winkel.’ Wie dat per se wenst kan het bestelde thuisbezorgd krijgen, maar dat moet vantevoren worden aangegeven. Ook is het noodzakelijk om bij de eerste bestelling eerst een account aan te maken.

Meer online zichtbaarheid
Via de shop kun je een afspraak regelen om iemand thuis te laten komen voor advies en er zijn directe links naar Facebook en Pinterest. Deze week is er een openingscampagne met korting op behang. Winkeliers die een eigen site hebben of zelfs een eigen webshop, kunnen deze integreren met de centrale site van Decorette. Met het extra verkoopkanaal van de webshop wil Decorette de omnichannelstrategie van moederbedrijf Euretco duidelijker vorm geven. Het past in het streven van het formulehuis om online duidelijker zichtbaar te worden met de diverse formules. Zo ging werd in april de ‘multiwebsite’ van de Slaapkenner gelanceerd, een grote site waarachter de diverse winkeliers desgewenst hun eigen site kunnen hangen. Vorige week was de lancering van de nieuwe site voor meubelformule Topform en eind deze maand komen er nieuwe websites voor Vivante en Binnen.

Meer informatie: www.decorette.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten