Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Decorette opent shop-in-shop in Multimate

In Eindhoven is Decorette gestart met een shop-in-shop binnen bouwmarkt Multimate. Euretco, franchisegever van zowel Multimate als Decorette,  wil meer van dergelijke combinatieformules opzetten.

De Decorette-shop in Eindhoven is de eerste in een Multimate-vestiging. ‘We geloven in de combinatie en de eerste tekenen zijn positief’, zegt Angela van Dongen, formulemanager van Decorette. ‘We willen de komende vier, vijf jaar groeien van 45 Decorette-winkels nu naar 80 vestigingen, inclusief de shops-in-shop. Deze laatste kunnen vanaf zo’n 100 tot 150 m2 worden gerealiseerd.’ Volgens haar hebben verschillende Multimate-ondernemers interesse getoond en er lopen momenteel concrete vestigingsplaats- en haalbaarheidsonderzoeken.

Vrouwelijke klanten binnenhalen
De diverse Decorette zaken ondergaan momenteel gefaseerd een interne metamorfose waarbij ingezet wordt op ‘beleving en inspiratie’. Dit wordt ook gerealiseerd bij de mogelijke shop-in-shops waarbij bouwmarkt Multimate en ‘inspiratiewinkel’ Decorette elkaar moeten aanvullen en versterken. Ook wil men met het binnenhalen van Decorette meer vrouwelijke bezoekers aanspreken.
Decorette is een van de formules van retailorganisatie Euretco. Eind vorig jaar werd Multimate overgenomen van DGN Retail, samen met de dhz-formule Hubo.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten