Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Decorette shop-in-shop in winkel van Flinders

In september opent webwinkelier Flinders in de fysieke winkel in Zaandam een shop-in-shop van Decorette. Beide bedrijven zeggen hiermee hun aanbod te kunnen versterken.
 


Flinders is een webwinkel die zich richt op designmeubelen met daarnaast onder meer verlichting, woonaccessoires, raamdecoratie en verf. Decorette is een franchiseformule van Euretco die verf, behang, vloeren, binnen- en buitenzonwering, verlichting en accessoires verkoopt. 'Decorette en Flinders vinden elkaar in hun passie voor kwalitatieve producten, het inspireren van consumenten, het bieden van de beste service én de wil om totaaloplossingen te bieden voor ieder interieur', laat Decorette in een persbericht weten.

Decorette opent meerdere shopconcepten
Flinders is een online aanbieder die sinds 2015 ook een fysieke winkel heeft in Zaandam en profileert zich met name met designmerken in het hogere segment. De formule Decorette richt zich op het middensegment, heeft een aantal winkels verspreid over het land en een webshop met een beperkt assortiment. Flinders wordt nu franchisenemer bij Decorette.
In april opende Decorette in een Hubo vestiging een eerste shop-in-shop concept met woningtextiel en het is de bedoeling om dat uit te breiden naar meerdere Hubo vestigingen. Zowel Decorette als Hubo zijn formules van retailorganisatie Euretco.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten