Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Decosit vervroegt datum beurs

De interieurstoffenbeurs Decosit in Brussel, gepland voor september, wordt naar voren gehaald en zal op 9 en 10 juni plaatsvinden. Dit omdat vele andere beurzen vanwege het coronavirus naar september zijn doorgeschoven.

Decosit wordt vervroegd omdat veel andere beurzen vanwege het coronavirus zijn uitgesteld en zijn doorgeschoven naar september waardoor dat een erg drukke beursmaand is geworden. Door het juist vervroegen van de beurs zegt organisator Fedustria de organisatie standhouders enige financiƫle ademruimte te willen geven door de oorspronkelijke beursdata van 8 en 9 september te verruilen voor 9 en 10 juni. Tegelijkertijd is de beurs voor exposanten en bezoekers een mooi alternatief voor de gecancelde beurzen van dit voorjaar, zo stelt de beursorganisatie.

Vroegboekingskorting
Decosit zegt de beurs te kunnen vervroegen omdat er tekenen zijn van 'vermindering van verspreiding van het virus', maar houdt tegelijkertijd een slag om de arm; het zou kunnen dat door ontwikkelingen de beurs toch zal moeten worden gecanceld. In dat geval zullen exposanten daar financieel geen hinder van ondervinden. De vroegboekingskorting die oorspronkelijk tot begin maart gold, wordt verlengd tot het begin van de beurs.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten