Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Dekbed Discounter koopt failliet Koopjedeal.nl

Webwinkel Dekbed Discounter neemt het gefailleerde Koopjedeal.nl, een site met dagaanbiedingen. Het is verdere uitbreiding van Dekbed Discounter dat een stormachtige groei laat zien.

Aanbiedingensite Koopjedeal.nl ging vorige week dinsdag failliet nadat kort tevoren het bedrijf in surseance ging. Directeur Niels Verwij van Dekbed Discounter kijkt of hij gedupeerde klanten van de Koopjedeal op enigerlei wijze kan compenseren, hoewel dat niet verplicht is. Hij zegt zo snel mogelijk te willen doorstarten met de Koopjedeal.nl.

Snelle groei
Dekbed Discounter werd in 2014 opgericht en is een snel groeiende webwinkel. Volgens oprichter Verwij is het met 2.000 tot 3.000 orders per dag de grootste webshop in bedtextiel van de Benelux. Naast overtrekken, lakens, kussens en dekbedovertrekken levert de webwinkel het ook matrassen en sinds vorig biedt het bedrijf boxsprings aan in een leaseconstructie. Dit jaar werden daar zitbanken aan toegevoegd. Afgelopen maand fuseerde Dekbed Discounter met De Arend, een leverancier van projectmeubelen.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten