Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Design District 2016 op koers

Design District, volgens de organisatie ‘hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland’, telt ruim 150 deelnemers. Net als vorig jaar zijn er ook dit jaar deelnemers die zich richten op buitenmeubelen. Ook is een randprogramma met diverse lezingen.


Design District (1 t/m 3 juni) wordt gehouden in een oude fabriekshal op het op het Hembrugterrein in  Zaandam, pal aan het Noordzeekanaal. De deelnemers zijn fabrikanten, agenten, importeurs en ontwerpers van hedendaags kantoor- en projectmeubilair, verlichting, sanitair, tegels, vloeren, textiel en diverse materialen. Ook vakbladen, magazines en beroepsverenigingen zijn vertegenwoordigd op de beurs. Bezoekers zijn architecten, interieurarchitecten, ontwerpers, inrichters, stylisten, facility managers en andere professionals op het gebied van interieurdesign. Op de laatste dag, vrijdag 3 juni, zijn ook consumenten welkom. De organisatie verwacht zo’n 6.000 bezoekers.

Lezingen en off site programma
Design District biedt een podium voor een twintigtal beginnende ontwerpers en ondernemingen. Ook het HMC (Hout- en Meubileringscollege) is aanwezig met werk van eindexamenstudenten. In een naastgelegen pand worden tijdens de drie beursdagen lezingen en workshops gehouden, georganiseerd door Center for People and Buildings, Lighting Design Academy, Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten en Facility Management Nederland. (Klik hier voor het volledige programma). Er is een zogeheten off site programma. Hiertoe zullen een aantal bedrijven in de nabije omgeving van het Hembrugterrein geopend zijn voor bezoekers van Design District. De beurs opent iedere dag om 11.00 uur. Op 1 en 2 juni is de sluiting om 19.00 uur, op 3 juni om 18.00 uur.

Meer informatie: www.designdistrict.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten