Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Designbeurs Biënnale Interieur gaat niet door

De Biënnale Interieur, een beurs voor zowel de professionele handel als de consument, gaat niet door. De beurs zou in oktober in Kortrijk worden gehouden, maar wordt wegens gebrek aan belangstelling geschrapt.
 


Volgens de organisatie van de Biënnale Interieur zijn de 'marktomstandigheden onvoldoende hersteld en wordt daarom afgezien van het evenement. De beurs in Kortrijk wordt iedere twee jaar gehouden, maar kon in oktober 2020 niet doorgaan vanwege de onzekerheden rond het coronavirus. Daarop werd besloten de beurs door te schuiven naar 2021. Dat bleek een lastige opgave en in sterk afgeslankte vorm, op een andere locatie en met een ingekorte tijdsduur werd alsnog wat georganiseerd en zou in 2023 de volgende editie worden gehouden.

Gevolgen coronapandemie
Om onduidelijke redenen werd dat plan toch veranderd en werd oktober dit jaar geprikt als nieuwe datum waarmee de Biënnale feitelijk weer in het tweejaarlijks ritme van de 'even' jaren zou komen. Dat blijkt op dit moment onhaalbaar waarbij de organisatie verwijst naar de gevolgen van de 'talrijke verschuivingen in de kalender van de interieur- en designbeurzen als gevolg van de pandemie.' Het gevolg: 'De garantie op een succesvolle en kwalitatieve editie in economisch onzekere tijden is dan ook een te groot risico.'

Meer informatie: www.interieur.be

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten