Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Designer Todd Bracher ontwerpt Das Haus voor IMM

De Amerikaanse designer Todd Bracher is de ontwerper van ‘Das Haus’ op de meubelbeurs IMM in 2017. Het ontwerp moet zowel toekomstgericht als praktisch van aard zijn.

‘Das Haus’ is een ingericht ‘huis’ dat op de beurs wordt gerealiseerd en verbeeldt een toekomstvisie op het wonen. Het ontwerp en de inrichting is een ontwerp van de Amerikaanse productdesigner Todd Bracher. Hij kiest voor de inrichting voor een drietal ruimtes: voedselbereiding/verzorging, ontspanning en hygiëne. De ruimtes lopen in elkaar over en zijn van elkaar gescheiden door wandkasten en transparant doek. Het geheel wordt overkapt door een zwevend dak. Das Haus is te vinden in hal 2.2.

Toekomstvisie wonen
Het is de zevende keer dat de beurs het concept Das Haus, Interiors on Stage realiseert. Ieder jaar wordt een ontwerper uitgenodigd die volledige vrijheid krijgt om het ‘huis’ op 200 m2 te realiseren. Hoewel het accent op design ligt, mag de ontwerper zelf bepalen hoe hij de ruimte invult. Het huis is een wat abstract ontwerp dat sterk is gericht op de woonvisie van de ontwerper, maar voorwaarde is dat het geheel toepasbaar met zijn.

De IMM in Keulen wordt gehouden van 16 t/m 22 januari 2017.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten