Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Destination Design: minibeurs voor Nederlandse designmerken

Onder de naam Destination Design presenteren op 28 en 29 maart 24 (vooral) Nederlandse designmerken zich in Den Haag. Het evenement moet het gat vullen dat is ontstaan door het niet doorgaan van grote beurzen.
 

De oude Fokker Terminal wordt omgetoverd tot beursvloer.


Het idee voor de mini-beurs ontstond in januari van dit jaar rond de tijd dat de IMM Keulen had moeten plaatsvinden. Die ging dus niet door en Leolux en Label staken de koppen bij elkaar, belden wat rond en al snel bleek dat verschillende deelnemers aan die beurs toch de behoefte hadden om hun producten te tonen en klanten fysiek te ontmoeten. Want het was al de tweede keer op rij dat de IMM niet doorging, net als diverse andere (grote) beurzen. Samengevat: er bleek behoefte aan een fysiek evenement en dat komt er nu onder de naam Destination: Design.

Deelnemers
De 'beurs' zal plaatsvinden op 28 en 29 maart in de Fokker Terminal in Den Haag. De bedoeling is 'een ontmoetingsmoment te creëren voor het presenteren van nieuwe collecties aan professionals uit de branche', zo valt te lezen op de site.
Deelnemers zijn Arco, Beek Collection, Bert Plantagie, Castelijn, De Ploeg, de Sede, évidence, Gealux, Gelderland, Jess, Jori, KFF, Label, Label, Leolux, Metaform, Millenerpoort, Monasch, Oniro, Pastoe, Perletta, Pilat & Pilat, Pode en Qliv. Ook de branchevereniging CBM en het Hout- en Meubileringscollege (HMC) zijn aanwezig.
Het tweedaagse evenement wordt op 28 en 29 maart gehouden in de Fokker Terminal in Den Haag.

Meer informatie: www.destinationdesign.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten