Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Directeur Hanneke Verburg vertrekt bij INretail

Per 1 juli vertrekt directeur Hanneke Verburg bij brancheorganisatie INretail. Voorzitter Jan Meerman zal per zelfde datum de functie overnemen en voortzetten. De zoektocht naar een nieuwe voorzitter kan beginnen.

Verburg trad per 1 juli in dienst bij INretail en vertrekt ruim een jaar later. Haar taken zijn inmiddels overgenomen door het management team. De bracheorganisatie geeft geen duidelijke reden voor haar vertrek, maar stelt dat er geen sprake is van ontslag. In een verklaring laat INretail weten dat ‘het bestuur heeft nagedacht over de structuur van de organisatie en over kansen om het netwerk steviger te verankeren in de werkorganisatie.’ En ook: ‘Leidend voor het bestuur zijn de strategische visie INretail2020 en de doelen die hieraan gekoppeld zijn.’ Het ‘gevolg’ hiervan is dat voorzitter Jan Meerman de functie van algemeen directeur van INretail zal gaan invullen.

Boegbeeld
Jan Meerman was als voorzitter het boegbeeld van INretail naar buiten en dat blijft zo. Het is niet duidelijk of dit wordt gecontinueerd wanneer er een nieuwe voorzitter is gevonden. Voor het zover is wordt er een profiel opgesteld en zal er een wervingsprocedure worden gestart. ‘Het bestuur van INretail verankert met deze stappen de belangen van de aangesloten ondernemingen optimaal in de verenigingsstructuur’, aldus de verklaring.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten