Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Diversiteit op vloerenbeurs Domotex

Vloerbedekkingbeurs Domotex geeft een enorm aanbod van vrijwel alle soorten vloerbedekking. Met kleinere exposities is er aandacht voor trends, design en praktisch handwerk.


Naast een breed aanbod van diverse soorten vloerbedekking kiest Domotex voor de komende editie (12 t/m 15 januari) nadrukkelijk voor de Sonderschau. Het betekent dat op diverse plaatsen op de beurs de focus zal liggen op een specifieke productgroep of bepaalde elementen die direct of indirect refereren aan de producten. Zo is er voor de komende editie wederom Flooring Deluxe waar premium parket en laminaat te zien zal zijn (hal 9). Onder dezelfde naam is er in hal 6 iets soortgelijks met aanbieders van textiele vloerbedekking. Dit vervangt het wat sleets geraakte Floor Forum.

Innovatieve karpetontwerpen
Souk Deluxe is een trendshow met innovatieve ontwerpen van karpetten in hal 17 waarbij trendsettende designers zich presenteren te midden van traditioneel geknoopte tapijten. In de hal ernaast (hal 16) liggen de winnaars van de Carpet Design Awards, bijzondere karpetten in een tiental categorieën. Het varieert daarbij van (traditioneel) handgeknopte tapijten tot moderne tapijten.

Praktische voorlichting
Nieuw zijn een zestiental Concept Rooms, kleine compleet aangeklede ruimtes waarbij de vloer een onderdeel is van het geheel. De ruimtes kunnen zowel een woonkamer, kantoor als winkel verbeelden. Sterk praktisch is Treffpunt Handwerk (hal 7) waar demonstraties worden verzorgd over het leggen en onderhouden van vloeren. Ook kunnen bezoekers er praktische voorlichting krijgen over vloeren, machines en gereedschappen.

Lezingen voor architecten
Domotex profileert zich met het onderdeel Contractworld (hal 6) waarmee de beurs zich met name richt op architecten. Er zijn rondleidingen voor architecten en iedere dag zijn er lezingen rond een bepaald thema. Contractworld herbergt ook een stalenbibliotheek met 350 verschillende materialen, beschikbaar gesteld door materialenbibliotheek Materia uit Amsterdam.

Domotex vindt plaats van 12 t/m 15 januari in Hannover.
Meer informatie: www.domotex.de

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten