Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Domotex clustert innovatieve producten op de beursvloer

Op de vloerbedekkingsbeurs Domotex vindt de bezoeker op een drietal plaatsen een presentatie van een aantal innovatieve producten. Deze zijn afgelopen week geselecteerd door een jury.

De jury aan het werk om innovatieve producten te selecteren. 

Onder de titel Innovations@Domotex toont de beursorganisatie innovatieve producten op de beurs die van 16 t/m 19 januari 2016 in Hannover wordt gehouden. Door het bij elkaar brengen van deze producten krijgt de bezoeker direct een idee van welke innovaties een rol spelen bij de diverse productgroepen die op de beurs te zien zijn. Een van de kenmerken is de nadruk op de oppervlaktestructuur. Vooral bij pvc vloeren en tapijt zal dat de zien zijn, zo stelt de jury die een keuze maakte uit 123 producten die door beursexposanten werden ingestuurd als zijnde innovatief. Daarvan honoreerde de jury er 60.

3x mFLOR
De meest geselecteerde producten komen uit de categorieën parket (18x) en legtechniek (16x). Uit Nederland komen een vijftal bedrijven die producten zullen laten zien die volgens de jury innovatief zijn. Bij elastische vloeren zijn dat Aspecta en mFLOR waarbij van de laatste zelfs drie producten door de selectie kwamen. Bij tapijt werden een tweetal producten van Edel uitgekozen en bij Rinos eenmaal. Tot slot werd bij de categorie legtechniek een product van Easydek geselecteerd.

Handig overzicht
De producten die gekozen zijn voor Innovations@Domotex worden geclusterd getoond op een drietal plekken. In hal 6 gaat het om textiele en elastische vloerbedekking, in hal 9 betreft het parket, laminaat en legtechnieken en in hal 17 moderne handgemaakte tapijten. Tijdens de beurs is een klein boekje beschikbaar met daarin meer informatie over de producten en kort voor de beurs begint is deze te downloaden. Kijk hier alvast voor een overzicht van de geselecteerde producten.

Meer informatie: www.domotex.de

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten