Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Doorstart Designwonen.com

De webshop Designwonen.com is overgenomen nadat het in april failliet ging. Designwonen.com was het zusterbedrijf van het eveneens gefailleerde Lil.nl.



Designwonen com  is overgenomen door Experieur in Nieuw-Vennep van Diek Invest die de webshop in bezit kreeg nadat het in april failliet ging, samen met het bekendere 'zusje' Lil.nl. Designwonen.com en het Duitse equivalent Designwohnen.de levert meubels, verlichting en accessoires van onder meer By Boo, House Doctor, Present Time, Light & Living, Kare Design, Vita, Zuiver en Zenza. Eigenaren van het nieuw opgerichte bedrijf Experieur zijn  Matthijs Wessels en Roger van Praag Sigaar. Deze laatste is groothandelaar in bed- en badtextiel en onder meer eigenaar van vanPraags.com en Trendybed.nl.

Failliet na tv uitzending
Designwonen.com en Lil.nl gingen in april failliet nadat het tv programma Tros Radar aandacht besteedde aan problemen over leveringen, klachtenafhandeling en betalingen. Beide webshops werden overgenomen door Diek Invest dat inmiddels Designwonen.com heeft verkocht. Diek Invest blijft voorlopig Lil.nl exploiteren.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten