Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

'Dorpsplein' op beurs Tendence

Een tiental exposanten op de beurs Tendence presenteert zich op een ‘marktplein’. Door deze manier van presenteren denken de deelnemers meer aandacht van de bezoekers te krijgen.

Tijdens Tendence (27 t/m 30 augustus in Frankfurt) zullen tien exposanten in hal 11.1 zich anders presenteren dan gewoonlijk. In plaats van de gebruikelijke stands in strakke rijen wordt gekozen voor een ‘gezamenlijke’ presentatie rond een marktplein. Deze dorpse presentatie, zoals de beursorganisatie dit benoemt, moet leiden tot ‘een uitwisseling van informatie en netwerken tussen kopers en exposanten’, aldus Messe Frankfurt.

Samenwerking
Het idee is een uitvloeisel van een samenwerking tussen de beursorganisatie en de betrokken exposanten. De deelnemers verwachten dat bezoekers langer blijven hangen, mede dankzij de aanwezige catering. Deelnemende exposanten zijn Cedon Museumshops, Charles + Marie, Design im Dorf, Donkey Products, Good Old Friends, Gift Company, Mark’s Europe, Paperproducts Design, Reisenthel Accessoires en Werkhaus.

Meer informative: www.tendence.messefrankfurt.com

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten