Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Duitse discounter SB Möbel Boss hengelt naar panden concurrenten

Meubeldiscounter SB Möbel Boss zoekt uitbreiding en wil panden van concurrenten huren, kopen, overnemen of een andere deal sluiten. De keten speelt in op de moeilijke marktomstandigheden waar veel meubelzaken mee te kampen hebben.SB Möbel Boss is een discounter met meer dan honderd filialen verspreid over Duitsland. Boss baas Alexander Hirschbold zegt de laatste anderhalf jaar 'goed te hebben nagedacht' over de ontwikkelingen in de branche en noemt daarbij expliciet de toename van online verkopen. Voeg daarbij de slechte zomer (veel te warm dus slechte verkoop) en volgens hem moeten veel winkeliers in de meubelbranche zich afvragen of en hoe ze nog verder willen. Hij geeft zelf daarbij het antwoord: ga met ons in zee.

Verhoop, verhuur of iets anders
De discounter zoekt ondernemers die hun pand willen verhuren (desnoods voor een deel), willen verkopen of op een andere manier iets kunnen aanbieden. SB Möbel Boss zoekt winkels met een minimale verkoopoppervlakte van 3.500 vierkante meter en 2.5000 vierkante meter magazijn. Ideaal is 10.000 vierkante meter, maar meer mag ook.

Sofort, billig und gut
De Duitse meubelhandel heeft al jaren te maken met enorme concurrentie met prijsdumping als gevolg. SB Möbel Boss zegt Duitslands grootste meubeldiscouter te zijn die vooral flatpack levert, dus direct meenemen en zelf in elkaar zetten. Het bedrijf bestaat sinds 1982 en profileert zich op de gevels van de filialen met slogans als Sofort, billig und gut.  En ook: Tiefpreise ohne Wenn und Aber!

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten