Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Duitse meubeldiscounter Poco opent vestiging in Enschede

Poco wil medio 2015 een vestiging openen in Enschede. De Duitse meubelketen is bezig met een sterke expansie, zowel in Duitsland als omliggende landen.

Poco, voorheen in ook bekend als Poco Domäne, groeit hard en heeft momenteel 106 vestigingen in Duitsland. In juli opende het bedrijf een vestiging in het Poolse Wrozlaw, de eerste buiten de landsgrenzen. Half 2015 is Nederland aan de beurt en opent de eerste Nederlandse vestiging in Enschede op Meubelplein Schuttersveld. Het Meubelplein, dat een kleine twee jaar getroffen werd door een brand en daardoor dreigde te verloederen, krijgt nu een impuls door de komst van de grote Duitse meubeldiscounter. Inmiddels wordt er volop verbouwd.

Breed assortiment
Poco werd 25 jaar geleden opgericht door Peter Pohlmann. Met als huiskleuren felgeel met rood en altijd knallende acties presenteert het bedrijf zich als een echte discounter. Poco is een Vollsortimenter en biedt meubels, bedden, vloerbedekking, gordijnen, verlichting, keukens plus kleine huishoudelijke producten en producten voor kleine klussen. Het is niet duidelijk of dit complete assortiment ook in Nederland gevoerd gaat worden. De vestiging in Enschede telt 8.250 vierkante meter. Elders in Enschede komt een logistiek en afhaalcentrum van 5.000 vierkante meter.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten