Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Dutch Design Week wordt combinatie van fysiek en online evenement

De Dutch Design Week in oktober wordt in fysieke vorm sterk ingekrompen vanwege de coronamaatregelen. Er komt een digitaal platform waarbij ontwerpers zich kunnen presenteren.
 


De Dutch Design Week (17 – 25 oktober) in Eindhoven gaat niet door zoals gepland. Vanwege het heersende coronavirus is het onmogelijk om een groot publieksevenement te houden (350.000 bezoekers in 2019) en zal er sterk ingezet worden op online presentaties, video's en lezingen. Het zal gaan om 'een combinatie van een fysiek en online festival waarbij relevante matchmaking voor de ontwerpers centraal staat', zo laat de organisatie van de Dutch Design Week (DDW) weten.

Beperkte toegang(stijden)
Ontwerpers die een eigen ruimte hebben kunnen deze openstellen voor een beperkt publiek en dat zal zich moeten houden aan bepaalde tijdvakken. Grote centrale locaties zullen er niet zijn, net zoals georganiseerd vervoer.
Om ontwerpers en publiek toch bij elkaar te kunnen brengen wordt gewerkt aan uitbreiding van het bestaande digitale platform. Denk daarbij aan livestreams, video's en digitaal aangeboden lezingen.
Mocht er een versoepeling of beperking van de door de overheid opgelegde maatregelen komen dan 'zal de organisatie daar adaptief mee omgaan', zo laat zij weten.

Meer informatie: www.ddw.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten