Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Easyfairs uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar in Belgiƫ

Beursorganisator Easyfairs is in België uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar’. Easyfairs organiseert onder meer de de beurzen TrendZ, Intirio en Interieur Collectie Dagen.

Het Belgische Easyfairs is uitgeroepen tot ‘Onderneming van het Jaar’  van Franstalig België. De prijs bestaat sinds 1996 en bedrijven die hiervoor in aanmerking komen, worden doorgelicht op groei, financiële resultaten, ondernemerschap, internationalisatie, innovatie en deugdelijk bestuur. "Deze award is een gigantische blijk van vertrouwen en het resultaat van de gemeenschappelijke inspanningen van ons hele team. Daarnaast is dit een enorme boost voor al onze toekomstige uitdagingen', aldus Eric Everard, oprichter en CEO van Easyfairs.

Evenementenhal
Easyfairs is gevestigd in Brussel en organiseert 218 evenementen in 17 landen. Bekende beurzen zijn onder meer TrendZ en Interieur Collectie Dagen in Gorichem en Intirio in Gent. Daarnaast beheert het bedrijf tien beurshallen in België, Nederland en Zweden. In Nederland zijn dat de Evenementenhallen in Gorinchem, Hardenberg en Venray. De verkiezing tot Onderneming van het Jaar is een initiatief van de krant L’Echo, Ernst & Young en BNP Paribas Fortis.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten