Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Een zwaan in bed

Een kat die op of in bed slaapt, is niet ongewoon. Ook honden mogen van hun baasje vaak heel veel. Maar een zwaan mee naar bed, wie doet dat nou?


Vandaag is het Dierendag, maar ook op andere dagen mogen talloze huisdieren gewoon van hun baasjes en bazinnetjes op bed slapen. Een poes die zich lekker op bed tussen je benen nestelt is goed voorstelbaar, maar er zijn ook mensen die hun hond gewoon ín bed laten slapen. Lekker warm, is het veelgehoorde argument dat dan wordt gebruikt. Cavia's, parkieten en vissen zijn ook dieren die mensen vaak in huis hebben, maar die zijn wat lastig om mee naar bed te nemen.

Aaibaar
Leveranciers van bedden en matrassen gebruiken vaak honden en katten om hun producten aaibaar te laten overkomen: kijk eens hoe fijn dit bed is! Maar een zwaan in bed, wie verzint zoiets? En dan ook nog eens een zwart exemplaar.
Bedtextielleverancier Essenza dus. In de najaarscollectie zitten overdadige bloemenprints en af en toe duikt er een vogel op. Voor sfeerbeelden om de collectie te promoten is een wereld gecreëerd waar de flora en fauna geen last heeft van stikstofuitstootperikelen, maar groeit en bloeit als nooit tevoren. Daar past een zwarte zwaan prima bij.
En een meerkoetje, rechts vooraan. En wat zien wij daar rechtsachter? Een kraanvogel die zich probeert te verstoppen. Maak je geen zorgen, in de natuur van Essenza gaat het uitstekend.

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten