Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Eerste Trendhopper vestiging in Duitsland

Vandaag opent bij Smidt Wohncenter in Leverkusen de eerste Trendhopper vestiging in Duitsland. De opening gaat gepaard met tolle Eröffnungsangebote.

De Trendhopper krijgt bij Smidt Wohncenter een prominente plek, direct na de hoofdingang. Op de site presenteert de retailer Trendhopper met ‘Exclusive und farbenfrohe Produkte für jeden Geldbeutel.’ Trendhopper zelf spreekt van ‘een nieuw en uniek woonwinkel concept’. De vestiging in Leverkusen is de eerste in Duitsland en het is nog niet duidelijk of er meerdere vestigingen bij komen. De kans daarop lijkt vrij groot, mede omdat Trendhopper sinds 2011 is aangesloten bij de Duitse meubelinkooporganisatie VME.

Vernieuwde winkels
Trendhopper heeft in Nederland zeventien vestigingen en een in België. De winkels in Assen, Breda, Eindhoven, Sliedrecht, Zutphen en Groningen zijn inmiddels verbouwd, de vestigingen in Amersfoort en Den Bosch volgen binnenkort. Volgens Gerard van den Brink, inkoopmanager bij Trendhopper, is bij deze vernieuwde vestigingen sprake van een 'enorme omzetstijging’, mede ingegeven door ‘het sterke concept’. Trendhopper hanteert hierbij een drietal pijlers: In stock ('what you see is what you get', dus direct mee te nemen), Design specials (exclusief ontworpen voor Trendhopper) en Custom made producten die aangepast zijn aan de wensen van de klant.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten