Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

eHome & Deco: bijeenkomst over online strategie voor woonbranche

Op 5 november organiseren multimediaal platform Emerce en uitgeverij Sanoma eHome & Deco. Op dit event spreken specialisten op het gebied van e-commerce over digitale ontwikkelingen in de woonbranche.

De dag is bedoeld voor retailers, fabrikanten, groothandelaren, (meubel)merken en webshops op het gebied van wonen en interieurinrichting. Zij krijgen informatie over digitale ontwikkelingen in de markt van diverse specialisten. Vragen die beantwoord zullen worden zijn onder meer: Welke goede voorbeelden zijn er in de branche? Wat werkt en wat juist niet? Welke keuzes moet of kun je als ondernemer maken als je e-commerce wilt bedrijven?

Web- en woonwinkel
Tijdens de dag zullen een aantal spelers die actief zijn met webshops of andere digitale kanalen vertellen over hun ervaringen. Wat kunt u onder meer verwachten? Geert-Jan Smits, directeur van webwinkel Flinders spreekt over De woonwinkel van de toekomst,  communicatie manager Mark Ogertschnig vertelt over De kracht van IKEA’s contentstrategie en Damien Poelhekke van Made.com laat zijn licht schijnen over De showroom van de toekomst. Ingo Heinrich is CEO en mede-oprichter van het aanbevelingsportaal Stylefruits, een combinatie van webwinkel en inspiratieplatform dat gebruik maakt van aanbevelingen van bezoekers en sterk inhaakt op social media.

Bloggen en big data
Verder: Hoe een woonportal en woonwebshops elkaar kunnen versterken, Naomi Dorré van Myhomeshopping, Succes in iedere fase van de Customer Journey door Paul de Graaf en Lize Braspenning (Netprofiler), De do’s en don’t’s van bloggen voor business, Kirsten Jassies (justK), Geld verdienen met big data!, Martijn van der Neut en Ewout Vis (vt wonen/Sanoma), Sticky ecommerce: het creëren van fenomenale customer loyalty, Tom Peeters (Westwing) en Maximaal e-Commerce rendement uit je SEO strategie!, Kees Beckeringh (ISM eCompany).

Best practices
Het is de derde keer dat eHome & Deco wordt gehouden waarbij het draait om het uitwisselen van kennis en het laten zien van best practices op het gebied van e-commerce voor de woonbranche. Organisator Emerce is een multimediale platform dat zich richt op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce is sterk in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten. Partner Sanoma is uitgever van onder meer een aantal consumenten woonbladen, mede-eigenaar van SBS 6 en eigenaar en organisator van de kortgeleden gehouden vt wonen & designbeurs, voorheen bekend als de Woonbeurs.
De dag wordt gehouden op het hoofdkantoor van Sanoma in Hoofddorp.

Meer informatie: www.emerce.nl

 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten