Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Ellen Oord nieuwe manager bij Euretco Wonen

Ellen Oord is de nieuwe manager van de divisies Meubelen en Slapen bij Euretco. Van Oord is afkomstig van Wehkamp.nl waar zij werkte bij de divisie wonen en slapen.

Van Oord zegt veel zin te hebben in haar nieuwe baan. ‘Bij wehkamp.nl is alles gericht op online, terwijl ik nu ook met fysieke winkels te maken krijg. Ik ben overtuigd van de kracht van de combinatie off- en online; de twee kunnen elkaar juist versterken.’ Nieuw is de retail niet voor haar, Van Oord werkte eerder onder meer bij Albert Heijn en Praxis.

Ervaring in retail
Ludo Campman, directeur Euretco Wonen en zelf ook kersvers bij de retailorganisatie, is blij met de komst van de nieuwe manager. 'Ellen heeft vanuit haar verleden veel ervaring met retail. Daarnaast is ze jarenlang in de online wereld werkzaam geweest en gelooft ze sterk in het bestaansrecht van winkels, nu en op de lange termijn. Haar kennis en ervaring op online gebied zijn belangrijk voor onze divisie, de aangesloten ondernemers en de leveranciers waarmee we zaken doen. Daarnaast wordt Ellen eindverantwoordelijk voor het collectioneren en gaat ze Topform sterker op de kaart zetten.'

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten