Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Els van Pelt stopt bij Meubelbeurs Brussel

Els van Pelt, directeur van de Meubelbeurs Brussel, stopt met ingang van de komende editie van de beurs in november. Haar opvolger Jan Mentens loopt zich al warm.

Ruim 15 jaar geleden begon Els van Pelt bij de Meubelbeurs Brussel en onder haar leiding kende de beurs een gestage groei die de laatste jaren stabiliseert. Van sterk nationaal gericht evenement is deze onder haar leiding uitgegroeid tot dé beurs voor België en Nederland en de laatste jaren ook meer en meer voor (Noord-) Frankrijk. De beurs is bij uitstek het uithangbord van de Belgische meubelindustrie, maar heeft door zowel buitenlandse bezoekers als exposanten een internationaal karakter. De laatste paar jaar is de beurs uitgebreid met een apart slaapsegment.

Nieuwe directeur
De groei van de beurs is in hoge mate te danken aan de persoonlijke inzet van de huidige directeur. Zelf afkomstig uit de meubelindustrie en een sterke betrokkenheid bij zowel exposanten als bezoekers zorgden er voor dat beide groepen graag naar Brussel afreisden. ’Brussel’ geeft namelijk een goed aanbod en een prettige sfeer. Voor de komende beurs zal Van Pelt nog officieel de scepter zwaaien, maar per 1 mei is Jan Mentens aangesteld als toekomstig directeur. Mentens heeft ruime ervaring in de meubelhandel zowel aan inkoop- als verkoopzijde. Hij was lange tijd inkoper bij Regent Möbel en de laatste jaren in verschillende functies actief bij de Italiaanse meubelfabrikant Natuzzi.

Zie ook: www.meubelbeurs.be

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten