Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Emerce eHome & deco: evenement over online retailen

Op 3 oktober is er een congres over e-commerce in de ‘home & decoration branche’. De dag wordt gehouden in de Rai in Amsterdam, tijdens de woonbeurs.

Op 3 oktober organiseren het multimediale platform Emerce en uitgeverij Sanoma de eerste editie van eHome & deco, een dag over ‘e-commerce voor de home & decoration branche’. Het is een dag over ‘verkopen, oriëntatie en het gebruik van digitale media voor retailers en brands in de home & decoration branche’, aldus de organisatie. De dag zal inhoud geven aan het samenspel tussen offline en online verkoop waarbij de nadruk zal liggen op online activiteiten. Want, zo stellen de organisatoren, door digitale ontwikkelingen in de markt zijn er veel nieuwe mogelijkheden, maar is het noodzakelijk om te weten wat die ontwikkelingen (kunnen) betekenen.

Online retailers
Wat kan de bezoeker verwachten? Zo’n 25 sprekers zullen hun visie geven ‘cases uit de branche, overviews, experts & insights en marketing & diensten’, aldus een toelichting. Beoogde bezoekers zijn marketeers, online managers, product managers en e-commerce managers die werkzaam zijn bij retailbedrijven, groothandel, specifieke merken en overige bedrijven in de interieur- en decoratie branche.

Samenwerking
De eerste editie van eHome & Deco wordt gehouden op donderdag 3 oktober in congrescentrum RAI Amsterdam, tijdens de Woonbeurs. Het is een samenwerking tussen Emerce en Sanoma. Emerce is multimediaal platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce is sterk in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten. Sanoma is onder meer uitgever van een aantal woonbladen voor de consumentenmarkt en is ook actief met websites, customer media, tv zender en events. Een van die events is de Woonbeurs die altijd in oktober wordt gehouden.

Meer informatie: www.emerce.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten