Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Engelse meubelfabrikant DFS opent filiaal in Amsterdam

De Engelse zitmeubelfabrikant DFS opent 3 september een filiaal in Villa Arena in Amsterdam. Het is de derde winkel van DFS naast zaken in Cruquius en Rotterdam.

In de nieuwe showroom in Amsterdam kunnen de klanten terecht voor een beperkt aanbod, maar het volledige assortiment is wel digitaal te bekijken. Daarbij kunnen ze gebruik maken van tablets, waarbij de keuzes worden weergegeven op een groot scherm. Later dit jaar komt er een mogelijkheid om via livestream een rondleiding te krijgen in de winkel in Cruquius zodat klanten toch de hele collectie kunnen ervaren.

Zitbankenspecialist
De winkel in Villa Arena is de derde van DFS. In november 2014 opende de eerste winkel in Cruquius, in september 2015 volgde een vestiging in Megastores in Rotterdam.
In Engeland is DFS een grote speler met meer dan 100 eigen winkels en presenteert het bedrijf zich als British Leading Upholstery Specialist. Het bedrijf afficheert zichzelf met de begrippen kwaliteit, vakmanschap, maximale klantgerichtheid en vergaande service. Zo is het mogelijk om meubelen op afbetaling te kopen over een periode van vier jaar.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten