Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Er wordt weer verhuisd, ook door bedrijven

Diverse bedrijven verhuisden afgelopen maand. In alle gevallen gaat het om een verhuizing vanwege groei en meestal om nieuwbouw.

De Forest Group  verhuisde binnen Deventer naar een pand 2,5 kilometer van de oude locatie. Forest is nu gevestigd op de Teugseweg 42 aan de zuidwest kant van Deventer. Forest is fabrikant van gordijnrailsystemen en schilderijophangsystemen. Naast het hoofdkantoor in Deventer heeft Forest kantoren in Polen, China en de USA.

Unifloor
Ook Unifloor zit in Deventer en blijft in die stad. De producent van ondervloeren betrok het pand waar eerst Forest in zit en zit nu op de Arnbergsestraat 4. Hier kan Unifloor beschikken over meer opslag- en kantoorruimte. Ook hier is de mogelijkheid tot groei reden voor de verhuizing.

Vivafloors
Ook Vivafloors beperkte de geografische afstand van de verhuizing; het nieuwe pand in Goor aan de Breukersweg 1 ligt op minder dan anderhalve kilometer van het oude pand. Vivafloors, leverancier van pvc-vloeren, zegt in dit nieuwe onderkomen voldoende ruimte te hebben voor een ruime voorraad en om verder te kunnen doorgroeien.

Moso
Ook Moso International, internationaal leverancier van bamboeproducten en met name bamboevloeren, bleef binnen de grenzen van het dorp en verhuisde in Zwaag naar een nieuw pand aan de Adam Smithweg 2. Het pand is deels omkleed met bamboe en binnen staan een paar imposante bamboes die tot aan het plafond reiken.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten