Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

ETC schrapt beurs voor consument en geeft extra ruimte aan professional

De najaarsbeurs in het ETC Design Center Europe is niet toegankelijk voor consumenten vanwege de maatregelen rond het coronavirus. Tegelijkertijd worden de mogelijkheden voor vakbezoekers geoptimaliseerd.
 


De najaarsbeurs in het ETC Design Center Europe in Culemborg staat gepland voor 20 tot en met 22 september. De eerste dag (zondag) staat het centrum traditiegetrouw open voor consumenten, maar vanwege de coronacrisis is deze dag geschrapt. Interieurprofessionals krijgen wel alle dagen de mogelijkheid om het centrum te bezoeken, zij het onder voorwaarden. Zo moet iedereen zich van tevoren aanmelden en zal er waarschijnlijk worden gewerkt met tijdvakken waarin het centrum bezocht kan worden. Dit om het aantal bezoekers zoveel mogelijk te spreiden over de dag.

Samenwerking met hotels en restaurants
Daarnaast wordt er samenwerking gezocht met hotels en restaurants in de omgeving om bezoekers de mogelijkheid te bieden het centrum meer dan een dag te kunnen bezoeken. Hoe dat er concreet zal zien, is nog niet duidelijk. 'Daar werken wij momenteel aan', vertelt managing director Ditte Kolijn. 'Zo kunnen mensen die meer tijd nodig hebben toch makkelijk zaken doen.'

Meer informatie: www.etcdesigncenter.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten