Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Eten & drinken op de beurs voor jong & oud

Bij beursbezoek hoort een hapje en een drankje. Vaak bestaat dat uit koffie, standaard stokbrood, muffins, worstebroodjes en andere vulmiddelen. Het kan ook anders, zo blijkt op de beurs ShowUP.


Eten en drinken op beurzen is over het algemeen schrikbarend duur, meestal behoorlijk beperkt én ook nog eens van matige kwaliteit. De kwaliteit lijkt vaak af te nemen met de grootte van de beurs. Anders gezegd: deze stijgt met het kleiner worden van de beurs.
De vorige maand gehouden beurs ShowUP is daar een voorbeeld van, getuige bijgaande foto. Het, veel jeugdige, publiek staat te wachten voor een aantal foodtrucks. Die zijn de laatste jaren opgekomen als alternatief voor de oude patat- en hamburgerkraam. Harde concurrentie dwingt hen om kwaliteit te leveren. De prijs is navenant.


Proost
Foodtrucks zijn graag geziene gasten op festivals en andere evenementen waar vooral jongeren op af komen. De ‘oudjes’ hebben zo hun eigen idee over de invulling van het verschijnsel catering, zie de foto hierboven. Overigens ook genomen tijdens ShowUP.
De caravan lijkt zo weggeplukt van de camping, inclusief de was die hangt te drogen. De caravan is echter gewoon integraal onderdeel van de stand. De standhouder en bezoek weten wat te doen aan het eind van de middag als de beurs langzaam leegloopt; gewoon een meegebrachte fles wijn opentrekken.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2021 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten