Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Euretco neemt DGN Retail over

Retailorganisatie Euretco neemt DGN Retail over. Hiermee vallen de doe-het-zelf formules Hubo, Multimate en Fixet nu onder Euretco.

De overname volgt na langdurige gesprekken die startten in december 2013 toen werd besloten om te gaan 'samenwerken'. Met de overname stappen 230 zelfstandig ondernemers en ongeveer 70 vrije inkoopleden over naar Euretco. Volgens Euretco-baas Harry Bruijniks past de overname in de strategie van het bedrijf: ‘We zijn bouwers van een retailserviceplatform voor zelfstandig ondernemers en we hebben verstand van retailprocessen en franchise-ontwikkeling. Onze kennis is dan ook voor vele branches geschikt.’

Exit voor Fixet
Euretco heeft de intentie om op termijn met de formules Hubo en Multimate verder te gaan, Fixet verdwijnt. Volgens Euretco heeft een meerderheid van de Fixet-ondernemers een keuze gemaakt om over te stappen op een van de andere twee formules. Nog dit jaar zal het DGN-kantoor in Apeldoorn worden gesloten en zullen alle activiteiten binnen het hoofdkantoor van Euretco in Hoevelaken worden ingepast.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten