Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Even een vlekje wegwerken

James, specialist in producten voor het reinigen en onderhouden van vloeren en gestoffeerde meubels, introduceert een winkeldisplay. Hierin zit een iPad waarmee de consument zelf informatie kan zoeken.



De komende twee weken is het topdrukte in vlekkenland. Kerstdiners met veel spijs en drank, nieuwjaarsfeestjes met nog meer drank en vette hapjes, veel mensen op een beperkte ruimte en een uitgelaten stemming- ja, dan wil er wel eens wat vallen op het tapijt of tafelkleed. Net op dit moment introduceert reinigingsspecialist James een display met producten om vlekken te verwijderen. 'Het is toeval', zegt directeur Martijn Peters. 'December is voor ons geen goede maand. Maar januari is altijd een topmaand.'

                                   

Online up to date informatie
De display heeft een aantal schappen met reinigings- en  onderhoudsmiddelen voor tapijt, meubelstof, laminaat, vinyl, PVC en nog wat andere materialen. Aan de achterkant is ruimte voor folders en de James Vlekkenschijf, een handzaam overzicht van veelvoorkomende vlekken plus het bijpassende middel om deze te verwijderen. Centraal geplaatst is een iPad waarop de consument online kan zoeken naar vlekken en de oplossing hiervoor. Ook kan zo direct onderhoudsadvies worden gegeven. De informatie wordt door James bijgehouden zodat de winkelier altijd over up to date informatie beschikt. James spreekt over de display als 'extra verkoper'.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten