Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Evenementenhal Gorinchem vergroot expositeruimte

Evenementenhal Gorinchem breidt uit door de hal uit te bouwen naar de bestaande congresruimte. Door de ruimtes met elkaar te verbinden komt er 5.800 vierkante meter bij. De ingebruikname vindt plaats met de beurs TrendZ, eind augustus.
 De Evenementenhal in Gorinchem bouwt de vide in de expositiehal uit en verbindt deze met de daarachter liggende congresruimte. Daardoor ontstaat er een nieuwe ruimte waardoor beurzen op de begane grond kunnen worden uitgebreid als dat nodig mocht zijn. De nieuwe ruimte kan ook worden afgesloten waardoor er tegelijkertijd separaat verschillende evenementen kunnen worden gehouden. Totaal gaat het om 5.800 vierkante meter.

Multifunctioneel inzetbaar
De nieuwe ruimte krijgt de naam Next Level omdat deze als het ware min of meer op de bestaande hal wordt gezet. Next Level is ook inzetbaar voor externe organisaties om galavoorstellingen, kleinschalige beurzen, bedrijfsfeesten en congressen te houden. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de verbouwing en de twee gezamenlijke ruimtes worden voor het eerst ingezet voor de beurs TrendZ die van 27 tot en met 27 augustus wordt gehouden.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten