Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Event Bed & Slaap voor ondernemers in slaapbranche

Op 5 oktober organiseert WoonWerk een middag voor ondernemers en medewerkers in de beddenbranche. Naast het geven van inzicht over marktontwikkelingen gaan een drietal experts tijdens de bijeenkomst specifiek in op senioren als doelgroep.

Retailers in de slaapbranche hebben te maken met diverse ontwikkelingen. De verkoop van bedden en matrassen via internet, wetenschappelijke inzichten en technische ontwikkelingen over slaapgedrag (denk aan apps die het slaapgedrag registreren) en commerciële marktontwikkelingen zorgen voor een bepaalde dynamiek. Deze dynamiek vraagt om een andere manier van ondernemen en heeft gevolgen voor de manier waarop consumenten benaderd moeten/willen worden. Op deze aspecten zal worden ingegaan tijdens het ‘event’ Bed & Slaap. Er zal speciaal aandacht worden gegeven aan de beleving en leefwereld van oudere consumenten.

Inspelen op vergrijzing
De vergrijzing is onontkoombaar en tegelijkertijd willen ouderen zo lang mogelijk vitaal blijven waarbij goed slapen kan helpen. Snelheid, maatwerk en dienstverlening met een persoonlijk karakter is iets wat veel (oudere) consumenten waarderen. Tijdens de bijeenkomst zal specifiek worden ingezoomd op de beleving en leefwereld van de senioren en de belangrijke aspecten daarvan. Deelnemers zullen tips aangereikt krijgen hoe deze doelgroep bewerkt kan worden.

Drietal experts
Tijdens de middag zullen een drietal experts ingaan op de bovengenoemde ontwikkelingen. Paul Sonnemans is eigenaar van een slaapspeciaalzaak en initiatiefnemer van Matrassenwijzer.nl. Hierbij kunnen consumenten online onderzoeken welke matras het best bij hen past. Kees Kwakman van Sleepsupport zal onder meer ingaan op wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van beter slapen en geeft tips over sales en marketing. De derde spreker is Harry Bijl, innovatiespecialist bij brancheorganisatie INretail. Hij zal de deelnemers 'inspiratie' meegeven.

Kosten
De bijeenkomst duurt van 13.00 uur (registratie vanaf 12.30 uur) tot 16.00 uur en wordt afgesloten met een borrel. Het event Bed & Slaap vindt plaats in beurscentrum De Woonindustrie in Nieuwegein. Leden van INretail en winkeliers die zijn aangesloten bij het Sociaal Fonds Wonen betalen voor de middag € 20. Voor overige deelnemers is het tarief € 49,50.

Meer informatie en aanmelden: www.werkeninwonen.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten