Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Event Hollandsch Slapen in Amersfoort

De tweede editie van het relatie-event Hollandsch Slapen wordt begin februari in Amersfoort gehouden. Een tiental leveranciers uit het slaapsegment zal zich dar presenteren.

Na de eerste editie, dit jaar in maart in Haren gehouden, zal de volgende editie van Hollandsch Slapen plaatsvinden in Amersfoort. Een tiental aanbieders van bedden, matrassen en bedtextiel hun producten tonen aan de bezoekers. De deelnemers zijn Avek, Beddinghouse, Dommelin, Ducky Dons, Essenza Home, Gebroeders Jonk, Hilding Anders, Mahoton, Norma en Vroomshoop Meubelen. De locatie is het eeuwenoude klooster Mariënhof in Amersfoort. Hollandsch Slapen wordt gehouden van 8 t/m 10 februari.

Kleinschalig
Hollandsch Slapen is een soort kruising tussen gezamenlijke huisshow en mini-beurs, maar wordt uitdrukkelijk als ‘event’ gecommuniceerd. Naast de productpresentatie gaat het vooral om het leggen en versterken van onderlinge contacten. Een sfeervolle omgeving en goede catering zijn daarbij een essentieel onderdeel. Hollandsch Slapen is de ‘slaapvariant’ van Hollandsch Fabrikaat, een eveneens kleinschalig evenement met fabrikanten en leveranciers van meubelen, bedden, bedtextiel en interieurstoffen dat inmiddels zes keer is gehouden.
Hollandsch Slapen is deels een vervanging van de voorjaarsbeurs in De Woonindustrie in Nieuwegein waar voorheen ook het slaapsegment was vertegenwoordigd, maar vrijwel volledig is verdwenen. Opvallend: beide evenementen worden tegelijkertijd gehouden.

Meer informatie: www.hollandschslapen.nl

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten