Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Expansie Jysk naar België vanuit Nederland

Jysk naar België wil volgend voorjaar de eerste winkels in België gaan openen. De komende jaren ziet de Deense retailer mogelijkheden voor zo’n 50 winkels bij de zuiderburen. Belevering vindt plaats vanuit Nederland.

Jysk wil komend voorjaar beginnen met de opening van winkels in België en begint aan de noordgrens. Vanuit Nederland wordt België beleverd en de Nederlandse countrymanager Frank Christant wordt eveneens verantwoordelijk voor de Belgische activiteiten. België is relatief laat  met de komst van Jysk dat actief in is in een groot aantal Europese landen. Daarnaast heeft Jysk onder meer winkels in Canada, China, Indonesië, Kazachstan en Australië. Wereldwijd staat de teller op 2.340 winkels in 41 landen en vrijwel wekelijks wordt een nieuwe vestiging geopend.

Uitbreiding Nederland
In Nederland heeft de Deense retailer nu 84 winkels en wil op termijn doorgroeien naar 110 tot 120 vestigingen. Voor het komende boekjaar, dat loopt van september tot en met augustus, staan acht winkelopeningen op de planning.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten