Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Fabrikant kinderslaapkamers stapt in markt voor volwassenen

Bopita, fabrikant van slaapkamermeubelen voor kinderen, introduceert een compleet programma met soortgelijke meubelen voor volwassenen. Bedden met opbergruimte zijn een speerpunt in deze Mix & Match XL collectie.

Bopita is gespecialiseerd in meubelen voor kinderen en dat begint bij baby’s en eindigt bij tieners. Een van de collecties voor deze laatste doelgroep is de Mix & Match collectie met bedden, kasten en accessoires. Met de introductie van de Mix& Match collectie XL betreedt het bedrijf nu een compleet nieuwe markt, de markt voor volwassenen. ‘We kregen steeds vaker vragen of wij ook bredere en langere bedden hadden’, vertelt Mariëtte Bal van Bopita. Het resulteerde in een complete collectie slaapkamermeubelen voor volwassenen.

Veel bergruimte
De collectie bestaat uit een zestal bedden, kasten, nachtkastjes en wandbakjes. De basiskleur is wit, maar de fronten van deuren en lades zijn verkrijgbaar in twintig kleuren. Belangrijk kenmerk is de bergruimte bij de bedden zoals een open opbergruimte aan het voeteneind of laden onder het bed. Voor harde vloeren zijn de laden voorzien van wieltjes, voor zachte vloeren is er een geleidesysteem. De bedden variëren in breedtes van 90 tot 200 cm, de lengte is altijd 210 cm.

Specfieke doelgroepen
De doelgroep is in eerste instantie de groep dertigplussers, maar je kunt ook kijken naar demografische ontwikkelingen zoals ouderen die bewust kleiner willen wonen of volwassenen die niet beschikken over veel woonruimte en op zoek zijn naar handige oplossingen voor opbergruimte. Met de Mix & match XL collectie kijkt Bopita vooral naar slaapspeciaalzakenof klanten uit het bestaande bestand die ook iets willen bieden aan een oudere leeftijdscategorie. De collectie is ook verkrijgbaar bij de vijf Bopita stores.

Meer informatie: bopita.com

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2020 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten