Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Fietsen verkrijgbaar bij meubelzaak

Möbel Mahler in het Zuid-Duitse Neu-Ulm gaat een deel van de winkeloppervlakte verhuren aan een fietsenketen. Ook komt er ruimte voor een modezaak en een supermarkt in het reusachtige Möbelpalast.Het 31e filiaal van de Duitse retailketen B.O.C. (Bike & Outdoor Company) komt in een meubelzaak. Halverwege dit jaar trekt B.O.C. in de winkel van Möbel Mahler in Neu-Ulm, een stadje tussen Stuttgart en München. Daar huurt de fietsketen 3.000 m2 in de reusachtige zaak van Möbel Mahler die 72.000 m2 tot zijn beschikking heeft. In de fietsenwinkel komt een indoor parcours om gewone fietsen, e-bikes en mountainbikes te testen.Supermarkt en modezaak in Möbelpalast
Met de komst van de fietsenzaak heeft Möbel Mahler nog genoeg ruimte voor andere huurders. Ook een filiaal van de keten Mode Rõther (41 vestigingen) en supermarkt Edeka (7000 winkels) zullen binnenkort  hun intrek nemen in de meubelzaak.
Möbel Mahler is een Vollsortimenter die naast meubelen, bedden, vloerbedekking, verlichting, woonaccessoires en woningtextiel ook keukens en badkamers verkoopt. Ook voor complete kinderkamers en kinderwagens kan de consument er terecht.
De komst van de nieuwe huurders grijpt de retailer aan om Raumungsverkauf te houden met kortingen tot 77%.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2022 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten