Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Fifty shades of frisse kleuren bij Bert Plantagie

Meubelfabrikant Bert Plantagie presenteert begin 2014 zijn nieuwe collectie waarbij Scandinavië het thema is. Dat betekent frisse kleuren en lichtgekleurd hout.

Wie denkt dat Fifty Shades of Grey nu toch echt wel verkleurd is en niet meer kan, heeft het mis. Althans, als je Bert Plantagie moet geloven. De meubelfabrikant uit Cuijk licht alvast een klein tipje van de sluier op over de nieuw te presenteren modellen van 2014 en praat daarbij over ‘Fifty shades of nørdic light’. Dat is een verwijzing naar het thema Scandinavië en daarbij horen volgens Bert Plantagie frisse kleuren en veel lichtgekleurd hout. ‘Denkt u aan een fijn lichthouten stoeltje met een mooie helblauwe stof of een strakke tafel waarbij de witte poten prachtig kleuren bij het licht witte hout’, zo wordt een voorbeeld gegeven.

Contrasterende oren
De nieuwe modellen introduceert Bert Plantagie op de meubelbeurs IMM, van 13 tot en met 19 januari in Keulen. Een van de nieuwkomers op die beurs is ook de oorfauteuil Ears die apart gekleurde oren heeft, eventueel uitgevoerd in leder of een andere stof. De fauteuil heeft een licht contrasterende stiknaad. De Ears is ook naar wens samen te stellen in een uni kleur, of geheel in leder.
 

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2023 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten