Yataz nieuws & blog


Zoek naar artikelen:

 

Flinders opent Duitse webwinkel

Online woonwarenhuis Flinders start met een webwinkel in Duitsland. Het bedrijf wil in 2017 minimaal 10% van de omzet (10 miljoen euro) uit Duitsland halen.



Flinders start in Duitsland met een beperkt assortiment waarbij onder meer is gekeken naar artikelen met een hoge zoekfunctie en een beperkte prijsconcurrentie, zo meldt Emerce.nl. Om hier achter te komen testte de webwinkelier via Amazon.de en vooral Scandinavische meubels en woonaccessoires uit en design verlichting uit Italië bleken interessante producten  om online te plaatsen. De belevering voor Flinders.de vindt plaats vanuit de de hoofdvestiging van Flinders in Zaandam. De webwinkelier verwacht dat in 2017 ruim 10% van de omzet (dit jaar naar verwachting 10 miljoen euro) uit de Duitse markt wordt gehaald.

Internationale expansie
Flinders startte in 2011 en richt zich op design woonartikelen. Naast de webshop is er een winkel in Zaandam en een shop-in-shop in modezaak Stijl in Maastricht. Ook exploiteert Flinders cafés in Groningen en Hilversum. Naast de webshop in Duitsland is het bedrijf online actief in België en in China. Daar wordt verkocht via het e-commerce platform Tmall Global, een zusterbedrijf van internetgigant Alibaba.

<< Ga terug naar de vorige pagina

© 2024 YATAZ
Platform voor professionals in de woonbranche
MILNED Internetdiensten